September 19, 2015

Hårtransplantation Danmark og Udlandet: Find den bedste kirurg

Hos os giver vi en oversigt over hvilken fue hårtransplantation du kan få i forskellige områder i Danmark og i udlandet. Tit får folk hårtransplantation lavet efter de har overvejet det i lang tid da for nogen er det ikke er en lille beslutning. Men faktisk hvis man vælger den rigtige læge er der meget få smerter og det er overstået hurtigt.

hårtransplantation

Hårtransplantation Danmark: Skab dig et overblik over mulighederne i pris og kvalitet.

Herunder har vi en forklaring for de enkle områder som er populære indenfor hårtransplantationer.

Hårtransplantation Tyrkiet
Hårtransplantation København
Hårtransplantation Århus
Hårtransplantation Aalborg
Hårtransplantation Odense

Hårtransplantation Pris
Hvad Koster en Hårtransplantation?

Denne hjemmeside er en guide for at hjælpe hvis man skal have fue hårtransplatation operation, vi vedhæfter ikke for diverse kirurg operationer. Man skal altid være påpasselig med at få en operation da der altid er risici involveret.

Her kan du finde yderligere mere information om mandlig hårtab fra en ekstern hjemmeside.

Hårtransplantation virker det?

Herunder deler vi erfaringer fra både mænd og kvinder der har har gået igennem næseoperation af øjenbryn og hovedbund. Vi viser de forskellige metoder som for eksempel grafts og laser.

Her er der en førstehånds oplevelse fra at gå igennem en næseoperation med efter behandling.

Mit hårtransplantation udnævnelse var planlagt til lørdag morgen kl 8:00. Jeg fik at vide at ankomme kl 7:45 til at tage sigaf nogle pre-op aktiviteter. En af teknikerne, Diana, mødte mig lige i tide til at tage nogle pre-op billeder, gennemgå demedicin, jeg havde fået, ændre i en kittel, osv. Ved 8:00 Dr. Williams hilste mig og vi begyndte at tegne i den foreslåedehårgrænsen. Det var det samme som vi havde gjort under mine tidligere høringer, men selvfølgelig denne gang var det foralvor han tog lidt længere tid at det lige højre. Jeg var tilfreds med hvad han foreslog.
Jeg ønskede og sørg for at min hårgrænse var ikke for lavt eller unaturligt, selv som barn jeg har haft en høj pande.

 

Det næste skridt var at gennemgå donor tæthed af forstørrelse. Jeg forventede en stor strimlen, da mit hår har altid værettynd. Jeg er en stor fyr med en stor noggin’, for at dække tilstrækkeligt fast ejendom havde vi været rettet mod 3000 grafts. Med min donor tæthed resulterede dette i en stribe ca 33cm (13″) lang, fra øre til øre. Jeg husker ikke hvor bredstribe var, men Dr. Williams var bekymret for minimering af ardannelse jeg tror ikke, det var meget bred.

 

Nåle må ikke genere mig, det ikke var et problem. Selvom jeg kan forstå, at nogle folk er bange for udsigten. For at væreærlig, var der nogle smerter involveret som de var nødt til at gøre flere injektioner at dulme mit hoved. Men smerten varmindre og meget midlertidig. Som det vil vise sig, var dette den eneste smerter forbundet med proceduren. Medsagsbehandling ud af den måde lagt jeg med forsiden nedad bordet lægen kunne begynde at fjerne donor strip. Jegvurderer det kun tog omkring 20-30 minutter eller deromkring, og det var helt et ikke emne. Med mit hoved følelsesløsfølte jeg intet. Selv kunne jeg høre nogle lyde, når han opskæring nær mine ører. Det ikke foruroligende, bare en underligoplevelse. Læge Williams bruger en trichophytic lukning med hæfteklammer.
Denne del af proceduren, syntes at meget hurtigt og nemt.
Nu var det tid til at afviklet i stolen og starte utal af bittesmå snit. Donorstriben havde givet 3335 grafts, men jeg kenderikke fordelingen af hvor mange enkelt, dobbelt eller tredobbelt follikulære enheder var der. Alt, hvad jeg havde at gøre forde næste par timer blev se en DVD film, mens lægen kom til at arbejde. Igen, dette var en total ikke-problem for mig. Jeghar aldrig følt nogen smerte eller ubehag.