Skæg Transplantation i København og Udland: De Bedste Kirurgi Klinikker

Her er vores guide til dig som er interesseret i at få en skæg transplantation i København. I denne guide fremhæver vi de forskellige klinikker i KBH og hvilke resultater de har opnået. Nogle af landets bedste skæg transplantation klinikker findes i København og mange har fået resultater der har ændret deres liv.

POSEIDON KLINIKKEN

Poseidon Klinikken har nogle af de dygtigste læger inden for hårtransplantation OG skæg transplantation og klinikken går op i at deres læger både har den rigtige uddannelse, samt vedvarende praksis.

Klinikken stiller krav til deres læger om at udføre et minimum af behandlinger i en seks måneders periode for at vedligeholde de finmotoriske genskaber, der er forbundet med en sådan behandling. Dr. Minogiannis Polychronis har lavet mere end 3000 hårtransplantationer siden 2003 både i Danmark, Grækenland, England, Tyskland, Italien og De Forenede Arabiske Emirater.

Adresse: København V.
TIL KLINIK HJEMMESIDE

SE PRISER

hårtransplantation århus

Skæg Transplantation København: Oversigt over klinikkerne.

  • Aros Privathospital – En af Danmarks førende klinikker.
  • Hårklinikken – Et af Danmarks største klinikker.
  • Danclinic – Et af de fineste hud og hår klinikker i landet.

Der er en del valgmuligheder i København når det kommer til at få sig en skæg transplantation. Men glem ikke der er mange populære klinikker i andre danske byer og i udlandet. Find den der bedst passer til dig ved at tale med klinikkernes tidligere kunder og bed dem og før og efter billeder.

Husk at privathospitaler arbejder på en helt anden måde en de hospitaler man er vandt til her i Danmark. De er ganske fokuseret på indtjening. Held og lykke med skæg transplantationen.

Mere info:

Fue Hårtransplantation Wiki
Hårtransplantation

De kan finde mere information om hårtransplantationer i andre byer via linksene herunder:

Hårtransplantation Kolding