Hårtransplantation Århus

Her finder du en oversigt af hårtransplantation klinikkerne i Århus eller omegn.

Se Klinikker

Vince Angels – Anbefalet Billigere Alternativ udenfor Århus

fuehårtransplantation tyrkiet

Vince Angels er én af Tyrkiets mest anerkendte klinikker inden for behandling af hårtransplantationer og er væsentlig billigere end noget du finder i Århus.

Klinikkens dygtige speciallæger har udført mange transplantationer.

De ligger nummer 1 på vores liste at hårtransplant klinikker i Tyrkiet.

Vi anbefaler at mindst booke et møde med Vince Angels og se om det er noget for dig.

SE PRISER OG MERE INFO HER

 

Aros Privathospital

hårtransplantation århus

AROS Privathospital tilbyder som de første i Europa hårtransplantation med Smartgraf. Smartgraf er et amerikansk udviklet hårtransplantationsapparat, der optimerer FUE-teknikken – den bedste teknik inden for hårtransplantation.

AROS Privathospital kan hjælpe dig med problemer med hårvækst – det være enten for meget eller for lidt hår. AROS er førende inden for begge metoder. AROS Privathospital tilbyder hårtransplantation Århus og har gjort det gennem mange år. Og nu tilbyder de som de første i Europa hårtransplantation med Smartgraf – et apparat der optimerer FUE-teknikken, som er den bedste teknik inden for hårtransplantation. FUE-teknikken er den mest skånsomme teknik inden for hårtransplantation og samtidig også den sikreste metode til at opnå et flot og arfrit resultat. Med Smartgraf er denne teknik blevet optimeret. Hvis du er på udkig efter den bedste mulighed for hårtransplantation Århus, kan AROS privathospital hjælpe dig med at planlægge et behandlingsforløb. 

 

Adresse: Skejbyparken 154, 8200 Aarhus 

TLF: +45 87 41 11 11 

 

Poseidon er én af Danmarks mest anerkendte klinikker inden for behandling af hårtab og hårtransplantationer. Klinikkens dygtige speciallæge Dr. Minogiannis Polychronis har i sin tid hos klinikken udført mange transplantationer og i alt 3000 transplantationer i flere forskellige lande. Dog ligger den i KBH.

SE PRISER HER

 

Hårklinikken

hårtransplantation i århus
Hårklinikken Århus tilbyder et af Danmarks bedste bud mod hårtab. Vi har hjulpet mange tusinde danskere i deres kamp mod hårtab, og på verdensplan har op mod 100.000 klienter fået hjælp af det danske program fra Hårklinikken. 

Hårklinikken Århus tilbyder behandling mod hårtab ved hjælp af deres egen mikro-foto-teknologi ”Follysis”. Hårklinikken Århus’ behandling mod hårtab består af klinikkens egen ekstrakt baseret på ingredienser fra planter og komælk – en ekstrakt der tilpasses til den enkelte klients behov. Det er en klinik, der går op i dokumenterede resultater og kan bryste sig med 95% dokumenteret tilfredshed fra tidligere klienter. Follysis-teknologien er et avanceret billedsystem, der giver mulighed for synlig dokumentering af resultatet. Denne billedteknologi måler genvæksten af hår, hårtæthed og kvalitet. Hårklinikken Århus er klar til at hjælpe mænd som kvinder, der lider af hårtab.  

Adresse: Vestergade 5B, 8000 Aarhus, Danmark

TLF: +45 53 70 08 48

Dan Clinic

hårtransplantation
Leder du efter hårtransplantation Århus og omegn? I Beder Ligger Dan Clinic, hvor Jan Sæther er kirurg, og han har siden 1985 beskæftiget sig med operationer mod hårtab. 

På Jan Sæthers klinik i Beder beskæftiger han sig med to typer kirurgisk behandling: hårtransplantation og reduktions-operation. Ved hårtransplantation, transplanteres ”mikroplugs” fra andre dele af hovedet til det skallede område. Reduktions-operationen er en behandling, der udnytter elasticiteten i hårbunden, og ”trækker” behårede dele fra siderne eller nakken til at dække det skallede område. Alt afhængig af dit behov for behandling, kan Dan Clinic hjælpe dig på vej.

Adresse: Bispelundvej 68, 8330 Beder

TLF: +45 86 27 60 88

 

Det vigtigste i processen om hårtransplantation ligger i bund og grund i at gøre sin research grundigt inden man beslutter sig for hvor man skal have foretaget sin operation, og hvem der skal udføre den. Det er en god idé at bede om at se tidligere resultater og eventuelt tale med tidligere patienter.

Derudover skal man huske på at hårtransplantation er kirurgi, og det er forbundet med risici. Derfor anbefaler vi at man først søger alternative metoder eksempelvis medicinering før man tyer til kirurgi.

VIGTIGT: Hårtransplantation er kirurgi og vi anbefaler altid at prøve andre metoder før man får lavet kirurgi da der er meget der kan gå galt. Her er to metoder der har vist gode resultater og vi anbefaler før du får lavet en hårtransplantation.

Hårtransplantation Århus: De Bedste Kirurgi Klinikker

Her er vores guide til dig som er interesseret i at få en hårtransplantation i Århus. I denne guide fremhæver vi de forskellige klinikker i Århus og hvilke resultater de har opnået. Nogle af landets bedste hårtransplantation klinikker findes i Århus og mange har fået resultater der har ændret deres liv.

hårtransplantation århus

Hårtransplantation Århus: Oversigt over klinikkerne.

  • Aros Privathospital – En af Danmarks førende klinikker.
  • Hårklinikken – Et af Danmarks største klinikker.
  • Danclinic – Et af de fineste hud og hår klinikker i landet.

Der er en del valgmuligheder i Århus når det kommer til at få sig en hårtransplantation. Men glem ikke der er mange populære klinikker i andre danske byer og i udlandet. Find den der bedst passer til dig ved at tale med klinikkernes tidligere kunder og bed dem og før og efter billeder.

Husk at privathospitaler arbejder på en helt anden måde en de hospitaler man er vandt til her i Danmark. De er ganske fokuseret på indtjening. Held og lykke med næseoperationen.

Mere info:

Fue Hårtransplantation Wiki
Hårtransplantation

De kan finde mere information om hårtransplantationer i andre byer via linksene herunder:

Hårtransplantation Kolding