Hårtransplantation København

Her finder du en oversigt af hårtransplantation klinikkerne i København eller omegn.

Se Klinikker
Poseidon Klinikken har nogle af de dygtigste læger inden for hårtransplantation København Frederiksberg og klinikken går op i at deres læger både har den rigtige uddannelse, samt vedvarende praksis.

Klinikken stiller krav til deres læger om at udføre et minimum af behandlinger i en seks måneders periode for at vedligeholde de finmotoriske genskaber, der er forbundet med en sådan behandling. Dr. Minogiannis Polychronis har lavet mere end 3000 hårtransplantationer siden 2003 både i Danmark, Grækenland, England, Tyskland, Italien og De Forenede Arabiske Emirater.

Adresse: København V.
TIL KLINIK HJEMMESIDE

SE PRISER

 

 

Pilorum Hårklinik

Hårtransplantation københavn

Pilorum Hårklinik består af Leif og Christian, der begge er uddannede ved Brandwood Clinic i England og har mere end 10 års erfaring. Klinikken har enormt gode resultater med deres SMP behandlingsmetoder og er førende inden for hårtransplantation København. 

Scalp Micropigmentation (SMP) er en af de mest effektive behandlingsformer mod hårtab til både mænd og kvinder og viser rigtig gode resultater. Klinikken udfører denne stamcellebehandling, der kickstarter væksten af dine egne hår ved hjælp af vækstfremmende faktorer. Hos Pilorum Hårklinik er det muligt at kombinere SMP-behandling med FUE-teknikken, der er den mest skånsomme metode inden for hårtransplantation, der samtidig viser de bedste resultater. Læs mere om Pilorum her.

Adresse: Kildegårds Plads 1, 1. sal, 2820 Gentofte

TLF: +45 53 62 29 00

 

Hårklinikken

Hårtransplantation i københavn
Lars Skjøth er stifter af Hårklinikken og har behandlet patienter i både ind- og udland i mere end to årtier. Lars Skjøth er forsker inden for human ernæring og biokemi og har med sin opfindelse af Hårklinikkens egen ekstrakt bragt en ny behandlingsform til hårtransplantationen.

Hårklinikken tilpasser ekstrakten til den enkelte klients behov – noget som givet gode resultater. Desuden benytter de ”Follysis”-teknologi – et avanceret billedsystem, der gør det muligt at måle på genvækst af hår – hvor mange hårsække der er aktive samt hårtæthed og kvalitet.

Adresse: Amaliegade 42, 1256 Købehavn K

TLF: +45 33 11 36 10

Hud og Hår Klinikken

Hud og Hår Klinikken er specialister inden for behandling af hårtab og førende inden for hårtransplantation København – faktisk i hele Europa. Klinikkens speciallæger er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre hårtransplantationer. 

Hud- og Hårklinikken ligger i hjertet af København og de to speciallæger på klinikken har mange års erfaring med behandlinger mod hårtab. Tilsammen har de udførte mange operationer med den nyeste FUE-teknik, som er den mest skånsomme metode, der samtidig har de bedste resultater.

Adresse: Vester Voldgade 8,3, 1552 København V

TLF: +45 32 72 09 71

 

Hair by Hair 

Hair by Hair ligger på Strandvejen i Hellerup og kan i samarbejde med nogle af verdens førende kirurger tilbyde hårtransplantation med den populære FUE-teknik. 

Klinikken garanterer at mindst 95% af de transplanterede hår vokser ud. Desuden planlægger de forløbet så ledes at der inden operationer bliver to konsultationer, hvor der bliver givet information og klinikkens kirurger giver en vurdering. 1-2 uger efter operationen foretages en efterkontrol på klinikken.  

Adresse: Strandvejen 124, 2900 Hellerup

TLF: +45 39 61 66 16

Alfa Omega Klinikken

Alfa Omega Klinikken i København Centrum benytter blandt andet den dygtige speciallæge, Dr. Kalliopi Kourentzi, til udførelse af hårtransplantation med FUE-teknikken. 

Dr. Kalliopi Kourentzi, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre denne slags behandling, har megen erfaring med FUE-teknikken og kan genskabe et flot og naturligt resultat.  

Adresse: Højbro Plads 21, 1200 Købenavn

TLF: +45 32 20 32 03

Aleris-Hamlet Privathospital

Aleris Hamlets Hårklinik tilbyder hårtransplantationer med den skånsomme og effektive FUE-teknik (Follicular Unit Extraction). Hårtab kan behandles både kirurgisk og medicinsk og Aleris-Hamlets Hårklinik tilbyder den kirurgiske del – hårtransplantationen.

Aleris-Hamlets Hårklinik benytter den populære FUE-teknik, der er den mest skånsomme og effektive metode inden for hårtransplantation, der giver et permanent og naturligt resultat. På den måde tager de forsigtigt hårsække fra et donorområde (oftest fra nakken eller siderne) og transplanterer det hen til skaldede område. Aleris-Hamlet har gode anmeldelser i forhold til hårtransplantation København pris.

Adresse: Gyngemose Parkvej 66, 2860 Søborg  

TLF: +45 38 17 07 00

 

My Hair Clinic 

My Hair Clinic går op i at give den rigtige og den tilstrækkelige information til deres patienter. Klinikken vægter god kommunikation mellem kirurg og patient, og sætter altid patienten og patientens behov i fokus. 

My Hair Clinic benytter den velkendte og anerkendte FUE-teknik og har gjort dette i mere end et årti. Derved må det være sikkert at sige at klinikkens kirurger har den tilstrækkelige erfaring og kompetence til at udføre denne slags behandlinger.

Adresse: Ørestads Boulevard 61F, 2300 København S

TLF: +45 78 77 33 53

Hårtransplantation København: De Bedste Kirurgi Klinikker

Her er vores guide til dig som er interesseret i at få en hårtransplantation i København. I denne guide fremhæver vi de forskellige klinikker i København og hvilke resultater de har opnået. Nogle af landets bedste hårtransplantation klinikker findes i København og mange har fået resultater der har ændret deres liv.

hårtransplantation kbh

Hårtransplantation København: Oversigt over klinikkerne.

  • Poseidon klinikken En af Danmarks førende klinikker.
  • Hårklinikken – Et af Danmarks største klinikker.
  • Hud og Hår Klinikken – Et af de fineste hud og hår klinikker i landet.

Der er en del valgmuligheder i København når det kommer til at få sig en hårtransplantation. Men glem ikke der er mange populære klinikker i andre danske byer og i udlandet. Find den der bedst passer til dig ved at tale med klinikkernes tidligere kunder og bed dem og før og efter billeder.

Husk at privathospitaler arbejder på en helt anden måde en de hospitaler man er vandt til her i Danmark. De er ganske fokuseret på indtjening. Held og lykke med næseoperationen.

De kan finde mere information om hårtransplantationer i dit lokalområde via linksene herunder:

Hårtransplantation Hellerup
Hårtransplantation Frederiksberg
Hårtransplantation Albertslund
Hårtransplantation Amager
Hårtransplantation Ballerup
Hårtransplantation Gentofte
Hårtransplantation Gladsaxe
Hårtransplantation Glostrup
Hårtransplantation Herlev
Hårtransplantation Hvidovre
Hårtransplantation Ishøj
Hårtransplantation Lyngby
Hårtransplantation Nørrebro
Hårtransplantation Rødovre
Hårtransplantation Valby

Hårtransplantation Danmark