Hårtransplantation Sverige

Her finder du en oversigt af hårtransplantation klinikkerne i Sverige.

Se Klinikker

Vince Angels – Anbefalet – billigere alternativ udenfor Sverige

fuehårtransplantation tyrkiet

Vince Angels er én af Tyrkiets mest anerkendte klinikker inden for behandling af hårtab og hårtransplantationer.

Klinikkens dygtige speciallæger har udført mange transplantationer.

De ligger nummer 1 på vores liste at hårtransplant klinikker i Tyrkiet.

Vi anbefaler at mindst booke et møde med Vince Angels og se om det er noget for dig.

SE PRISER OG MERE INFO HER

 

Poseidon Klinikken

Poseidon Klinikken er førende inden for hårtransplantation Stockholm og har siden 2011 udført mere end 2000 behandlinger med et gennemsnit på 30-40 behandlinger om måneden. 

Poseidon klinikken består af Gustaf Bodin og Niklas Slättenhäll, der er konsulenter og Slawek Pyziak, der er klinikkens speciallæge. Poseidon klinikken har udført hårtransplantation Sverige siden 2011. Klinikken bruger FUE-teknikken, der består af to trin: først tages hårsækkene ud af donorområdet og derefter implanteres hårsækkene i det skaldende område. FUE-teknikken har de bedste resultater inden for hårtransplantation.

E-mail: info@poseidonkliniken.se

TLF: 08-562 308 00

New Hair Clinic 

New Hair Clinic udfører hårtransplantationer Lund og bryster sig med mere end 25 års erfaring. Klinikken har benyttet FUE-teknikken siden 2004. 

I de sidste 3-4 år har klinikken stort set kun udført transplantationer med denne type teknik, hvilket giver deres læger en enorm kompetence inden for feltet. Klinikken har fem FUE-teknikkere, der er specialiseret i netop denne metode. Derudover har klinikken flere speciallæger og konsulenter tilknyttet.  

E-mail: lund@newhairclinic.se

TLF: 046-14 32 80

Akademi Klinikken 

Akademi Klinikken udfører hårtransplantation Sverige og har klinikker i blandt andet Malmö, Stockholm. Göteborg og Helsingborg. Akademi Klinikken består af et hold af professionelle, erfarne og certificerede læger og kirurger. 

Akademi Klinikken har eksisteret siden 1991 og udfører mange former for behandlinger og plastikkirurgiske operationer. Klinikken udfører hårtransplantation Stockholm og hårtransplantation Malmö og benytter stamcellebehandling for at give et bedre, langsigtet resultat.

E-mail: info@ak.se

TLF: 040-26 30 00 & 08-614 54 00

Akacia Medical 

Akacia Medical har mange års erfaring med hårtransplantation Sverige og giver garanti på deres transplantationer. 

Klinikken benytter den populære FUE-teknik, der er den mest skånsomme metode inden for hårtransplantation, der samtidig giver gode og arfri resultater. Der anvendes ingen skalpeller ved denne metode, men med særlige nåle fjerner man hår fra donorområdet (typisk nakken eller siderne) og implanterer på det skallede område. Denne metode har mange fordele – blandt andet kan der transplanteres mange hårsække i løbet af én operationer, og der forekommer inden blødninger.   

E-mail: info@akaciamedical.com

TLF: 08-53 33 00 02

Lifetime Clinic 

Lifetime Clinic åbnede i 2012 og er en af de førende klinikker inden for skønhed og æstetik i Sverige. Klinikken har specialister på forskellige områder og sætter en ære i at have kunden i fokus. 

Blandt andet udfører Lifetime Clinic hårtransplantation Göteborg og gør dette med den populære FUE-teknik. Teamet af specialister har tilsammen udført mere end 10 000 hårtransplantationer og har altså enormt stor erfaringen. Lifetime Clinic giver skriftlig garanti på deres resultater og har gennem tiden behandlet mange tilfredse patienter.

E-mail: info@lifetimeclinic.se

TLF: 010-333 33 13

Hårtransplantation Sverige | Stockholm | Lund- Hvor får du gode resultater?

hårtransplantation sverige

Mange vælger at få en hårtransplantation i Sverige (Lund) og det er der to rigtig gode grunde til.

  1. Sverige har efterhånden fået gode anmeldelser.
  2. Priserne for en hårtransplantation i Lund og Malmø er betydelig lavere end i Danmark.

Men hvordan finder man ud af om det er et godt sted at få en hårtransplantation? Vi kommer med resultaterne fra vores research.

Hårtransplantation i Sverige – Vi anbefaler Poseidon

poseidon logo

Vi har undersøgt forskellige klinikker i Sverige (Lund, Stockholm, og Malmø) ved at kigge på online anmeldelser, hvor lang tid de har arbejdet indenfor feltet, og priserne de tilbyder.

Imellem de klinikker vi undersøgte var der en der klart stod ud. Det var Posiedon i Stockholm.

Hårtransplantation Før og Efter Billeder

Vi samlet en række fotos af patienter der har været inde og få en hårtransplantation hos MCAN Health som du kan se herunder.

hårtransplantation lund

 

Hårtransplantation Stockholmhårtransplantation stockholm hårtransplantation malmø

Skriv eller ring til os og hør hvor meget en hårtransplantation i Sverige er i dit tilfælde