Hårtransplantation Odense: De Bedste Kirurgi Klinikker

Poseidon er én af Danmarks mest anerkendte klinikker inden for behandling af hårtab og hårtransplantationer. Klinikkens dygtige speciallæge Dr. Minogiannis Polychronis har i sin tid hos klinikken udført mange transplantationer og i alt 3000 transplantationer i flere forskellige lande. Den ligger dog i København.

SE PRISER HER

Her er vores guide til dig som er interesseret i at få en hårtransplantation i Odense. I denne guide fremhæver vi de forskellige klinikker i Odense og hvilke resultater de har opnået. Nogle af landets bedste hårtransplantation klinikker findes i Odense og mange har fået resultater der har ændret deres liv.

hårtransplantation odense

Hårtransplantation Odense: Oversigt over klinikkerne.

  • Aros Privathospital – En af Danmarks førende klinikker.
  • Hårklinikken – Et af Danmarks største klinikker.
  • Danclinic – Et af de fineste hud og hår klinikker i landet.

Der er en del valgmuligheder i Odense når det kommer til at få sig en hårtransplantation. Men glem ikke der er mange populære klinikker i andre danske byer og i udlandet. Find den der bedst passer til dig ved at tale med klinikkernes tidligere kunder og bed dem og før og efter billeder.

Husk at privathospitaler arbejder på en helt anden måde en de hospitaler man er vandt til her i Danmark. De er ganske fokuseret på indtjening. Held og lykke med næseoperationen.

Mere info:

Fue Hårtransplantation Wiki
Hårtransplantation