Hårtransplantation Tyrkiet

Her finder du en oversigt af hårtransplantation klinikkerne i Tyrkiet.

Se Klinikker

Vince Angels – Anbefalet

fuehårtransplantation tyrkiet

Vince Angels er én af Tyrkiets mest anerkendte klinikker inden for behandling af hårtab og hårtransplantationer.

Klinikkens dygtige speciallæger har udført mange transplantationer.

De ligger nummer 1 på vores liste at hårtransplant klinikker i Tyrkiet.

Vi anbefaler at mindst booke et møde med Vince Angels og se om det er noget for dig.

SE PRISER OG MERE INFO HER

 

Esteworld

Esteworld har klinikker i blandt andet London og Dubai og er også førende inden for hårtransplantation Tyrkiet. Mange mennesker verden over rejser efter netop Esteworlds klinikker for at få foretaget sine operationer. 

Klinikken foretager flere former for hårtransplantationer, men særligt populær er deres FUE-operationer. Follicular Unit Extraction teknikken, som er den mest skånsomme teknik, der samtidig har de bedste resultater. Esteworld har gode anbefalinger angående hårtransplantation pris Tyrkiet. Klinikken har engelsktalende personale. 

E-mail: info@esteworldturkey.com     
TLF: + 90 216 329 66 68

MCAN Health

MCAN  Health Klinikken er én af de mest anerkendte klinikker, der udfører hårtransplantation Istanbul. Klinikken er anerkendt af det tyrkiske sundhedsministerium og er medlem af TURSAB (Association of Turkish Travel Agencies). Flere internationale platforme har givet MCAN Health 5 stjerner for deres kvalitetsbehandlinger og gode kundeservice. 

Beliggende i Istanbul udfører klinikkens internationalt uddannede og medicinsk certificerede personale hårtransplantationer ved hjælp af FUE, DHI og Sapphire Percutaneous teknikker. Hvis du kigger på hårtransplantation Tyrkiet erfaringer, ligger MCAN Health højt og har mange tilfredse kunder fra hele verden. Klinikken har engelsktalende personale.

E-mail: support@mcanhealth.com

TLF: +44 20 7193 5505

Istanbul Hair Clinic 

Klinikken har siden 2013 udført hårtransplantation Tyrkiet med den populære FUE-teknik. Klinikken hjælper både mænd og kvinder, der lider af hårtab til en mere selvsikker fremtid. 

Istanbul Hair Clinic stiller med fornuftige, konkurrencedygtige priser og har mulighed for at hjælpe med finansiering og har klinikker både i Tyrkiet og i Sverige. Klinikken bruger den populære FUE-teknik, som er den teknik med bedst resultater. Klinikken har engelsktalende personale. 

E-mail: info@istanbulhairclinic.se 

TLF: 018 474 25 25 

Billig hårtransplantation

Billig hårtransplantation sender dig afsted til en klinik i Istanbul, der har erfarne, anerkendte og professionelle læger. De lavet en samlet pakkeløsning – altid med fast pris. 

Billig hårtransplantation hjælper dig med din hårtransplantation Tyrkiet, planlægger det hele hjemmefra og sørger for du bliver behandlet på en certificeret klinik i Istanbul. Klinikken benytter FUE-teknikken, der er den mest effektive behandlingsmetode med de bedste resultater og har gode anbefalinger angående hårtransplantation pris Tyrkiet. Klinikken har engelsktalende personale og du vil have en kontaktperson tilknyttet under hele opholdet.

E-mail: info@billig-hårtransplantation.dk

TLF: +45 71 70 90 28

Avsar Aesthetic Clinic 

Avsar Aesthetic Clinic ligger i Istanbul og blev oprettet af Yakup Avsar M.D. og Dilek Avsar M.D. i år 2008. Klinikken beskæftiger sig med flere former for plastikkirirgiske indgreb samt hårtransplantation. 

Klinikken benytter den populære FUE-teknik, der sikrer et flot og arfrit resultat samtidig med, det er den mest skånsomme metode. Der er mange muligheder for hair transplant Turkey og Avsar har de nødvendige tilladelser og et erfarent og professionelt team. Klinikken har engelsktalende personale.

E-mail: bilgi@avsarestetik.com 

TLF: +90 212 270 09 93

Hårklinikken i Tyrkiet 

Hårklinikken i Tyrkiet er beliggende i Istanbul. Klinikken bryster sig af dygtige læger med mange års erfaring og priser, der er op til 80% billigere end i Danmark. De hjælper dig med at arrangere rejsen, transporten og dit ophold i Istanbul. 

Hårklinikken i Tyrkiet benytter FUE-teknikken og transplanterer op til 4000 grafts ved bare én behandling ved hjælpe af denne avancerede metode. Opholdet varer 1-3 overnatninger – afhængigt at behandlingens omfang. Transplantationen kan klares på 1 eller 2 sessioner afhængig af omfanget af hårtab. Klinikken har engelsktalende personale.

E-mail: hej@hairtransplant.dk 

TLF: +45 78 77 41 80 

Alanyasmuk 

Alanyasmuk er ejet af Camilla og Jeanett Correll og udfører hårtransplantation Alanya. Klinikken har erfarne og certificerede læger til at udføre hårtransplantationerne. 

Alanyasmuk benytter FUE og DHI teknikker for at give deres kunder det bedste resultat. FUE teknikken har været brugt siden 2002 og er den mest avancerede og anerkendte metode inden for hårtransplantation. DHI er den nyeste teknik inden for hårtransplantation. Med Choi Implanter Pen (DHI) prikker man både hul og placerer hårsækken i samme proces. Klinikken har engelsktalende personale.

E-mail: mail@alanyasmuk.dk 

TLF: +45 53 87 21 02

Hårtransplantation Antalya Privathospital

Tyrkietrejser.dk planlægger rejser til  Tyrkiet i forbindelse med hårtransplantation på Antalya Privathospital. Privathospitalets førende kirurg er uddannet læge fra Antalya Middelhavets Universitet og han er tilstede under hver eneste transplantation. 

Antalya Privathospital har mange års erfaring med internationale patienter og særligt hair transplant Turkey. Hospitalet har høje standarder eksempelvis til udstyr, hygiejne og uddannelse for deres læger – hvilket gør niveauet på Antalya Privathospital enormt højt. Derudover går de op i komfort for deres patienter, der får enkelt suiter med adgang til privat badeværelse. Hospitalet benytter FUE-teknikken og behandler gennemsnitligt 6 dage om ugen og har gjort det i 10 år. 80% af hospitalets patienter kommer fra udlandet, så hospitalet har engelsktalende personale.

E-mail: mail@tyrkietrejser.com

TLF: +45 78 77 21 14

 

 

Hårtransplantation Tyrkiet

mcan-hairtransplant-1

Mange danskere vælger at få en hårtransplantation i Tyrkiet og det er der to rigtig gode grunde til.

 

 1. Plastik kirurger i Tyrkiet har efterhånden fået gode anmeldelser fra danskere.
 2. Hårtransplantation priser er langt lavere end dem man finder i Danmark.

Men hvordan finder man frem til hvor man får en god hårtransplantation? Vi kommer med vores anbefaling af hvem der er pålidelig og har Danskere ansat der kan hjælpe dig undervejs.

Hårtransplantation Tyrkiet: Vi Anbefaler MCAN Health

MCANlogo

Vi har undersøgt de forskellige hårtransplantation klinikker i Tyrkiet ved at kigge på online anmeldelser, vurderet deres størrelse, hvor lang tid de har arbejdet indenfor feltet, og priserne de tilbyder.

Ud af de klinikker vi undersøgte var der en der klart stod ud som vinder og det var MCAN Health i Istanbul. De har også Danskere der hjælper med aspekter af rejsen og operationen.

Hvorfor er netop den her plastik kirurgisk klinik så god?

MCAN Health er et af Tyrkiets største plastik kirurg klinikker i Tyrkiet. Her er hvorfor vi synes de er gode:

 • Den eneste Tyrkiske klinik der tilbyder 100% tilfredsheds garanti.
 • Alle hårtransplantation procedure er foretaget i klinikker godkendt af den Tyrkiske stat og godkendt af ISO og EFQM.
 • Hele proceduren er foretaget af en certificeret læge og erfaren universitets uddannet hold.
 • Maksimal antal grafts
 • PRP behandling
 • Lav hårtransplantation pris
 • 4 – 5 stjernet hotel ophold i to nætter inkluderet
 • Engelsk talende eksperter der hjælper med alt.
 • Vinder af kundeservice pris
 • Flybillet inkluderet og transport fra og til lufthavnen i VIP bil
 • Regelmæssig check up efter operationen med shampoo, lotion, og alle andre nødvendige

LÆS OGSÅ: Her Finder Du Det Billigste Operationslån

Hårtransplantation Før og Efter Billeder

Vi samlet en række fotos af patienter der har været inde og få en hårtransplantation hos MCAN Health som du kan se herunder.

fue hårtransplantation tyrkiet

mcan-hair-transplant-patient-2

hairtransplantation_1

 

hairtransplantation_2hairtransplantation_3hairtransplantation_4

 

 

hårtransplantation

 Vi foreslår naturligvis også en sund kost for at få et sundere hår. Hvis det skal være nemt og sundt så overvej måltidskasser eller endnu bedre økologisk måltidskasser.  Og hvis du har brug for noget at bruge tiden til så se hvordan du kan finde gratis lydbøger på lydbøgergratis.dk. Eller læs bøger online gratis.

 

Du kunne også være interesseret i:

Hårtransplantation
Skæg Transplantation
Laserbehandling Hår
Hårtransplantation Pris

Hårtransplantation København