Hårtransplantation Danmark

Her finder du en oversigt af alle hårtransplantation klinikkerne i Danmark.

Se Klinikker

Vince Angels – Anbefalet Billigere Alternativ udenfor Danmark

fuehårtransplantation tyrkiet

Vince Angels er vores anbefaling hvis du er villig til at rejse udenlands for at spare nogle penge og opleve Tyrkiets charme.

Vince Angels er én af Tyrkiets mest anerkendte klinikker inden for behandling af hårtransplantationer.

Klinikkens dygtige speciallæger har udført mange transplantationer.

De ligger nummer 1 på vores liste at hårtransplant klinikker i Tyrkiet.

Vi anbefaler at mindst booke et møde med Vince Angels og se om det er noget for dig.

SE PRISER OG MERE INFO HER

 

Poseidon er én af Danmarks mest anerkendte klinikker inden for behandling af hårtab og hårtransplantationer. Klinikkens dygtige speciallæge Dr. Minogiannis Polychronis har i sin tid hos klinikken udført mange transplantationer og i alt 3000 transplantationer i flere forskellige lande.

SE PRISER HER

 

Pilorum

Hårtransplantation danmark

Klinikkens ejere har mere end 10 års erfaring med hårtransplantation i Danmark og er begge uddannet ved den prestigefyldte klinik i England Brandwood Clinic. Pilorum tilbyder både behandling med FUE-teknik eller SMP-metoden. Læs mere om Pilorum her.

 

Adresse: Kildegårds Plads 1, 1. sal, 2820 Gentofte

TLF: +45 53 62 29 00

Dan Clinic

Hårtransplantation dk

Dan Clinic er én af Danmarks førende klinikker inden for hår- og hudpleje. Jan Sæther er en anerkendt kirurg, der siden 1985 har arbejdet med behandling af hårtab og hårtransplantationer. På klinikken tilbyder Jan Sæther to former for behandling – hårtransplantation og reduktions-operation.

 

Adresse: Bispelundvej 68, 8330 Beder

TLF: +45 86 27 60 88

AROS Privathospital

AROS Privat hospital er den første klinik i Danmark, der kan tilbyde hårtransplantation Danmark med det nye amerikansk udviklede apparat – Smartgraf. Et apparat der optimerer den populære FUE-teknik. Desuden tilbyder klinikken også råd og vejledning til hårtransplantation efterbehandling.

 

Adresse: Skejbyparken 154, 8200 Aarhus 

TLF: +45 87 41 11 11 

 

Hud og Hår klinikken

Hud og hår klinikkens to dygtige speciallæger udfører hårtransplantationer med den populære FUE-teknik og har til sammen mange års erfaring. Derudover er klinikken godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre hårtransplantationer.

Adresse: Vester Voldgade 8,3, 1552 København V
TLF: +45 32 72 09 71

Hårklinikken

Hårklinikken har gennem de sidste mange år behandlet patienter i både ind- og udland med nogle glimrende resultater. Lars Skjøth, der er stifter af Hårklinikken, er uddannet inden for human ernæring og biokemi og har med denne baggrund formået at bringe nyt til hårtransplantation Danmark – ”follysis-teknologien”, der kan måle på genvæksten af hår.

Adresse: Amaliegade 42, 1256 Købehavn K

TLF: +45 33 11 36 10

Alfa Omega klinikken

Alfa Omega Klinikken i København benytter den populære FUE-teknik i samarbejde med den dygtige speciallæge, Dr. Kalliopi Kourentzi, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre denne slags behandling. Dr. Kalliopi Kourentzi har megen erfaring med instrumenterne og kan genskabe et naturligt resultat.

Adresse: Højbro Plads 21, 1200 Købenavn

TLF: +45 32 20 32 03

Aleris-Hamlet Privathospital

Aleris-Hamlets hårklinik tilhører et af Danmarks fineste privathospitaler og tilbyder naturligvis også behandlinger i fremragende kvalitet. Aleris-Hamlet benytter den populære FUE-teknik, der viser gode resultater og samtidig er skånsom for patienten. Hårklinikken tilbyder desuden også råd og vejledning til hårtransplantation efterbehandling.

Adresse: Gyngemose Parkvej 66, 2860 Søborg 

TLF: +45 38 17 07 00

My Hair Clinic 

My Hair Clinic udfører hårtransplantation Danmark og arbejder med den velkendte og anerkendte FUE-teknik og har gjort dette i mere end et årti. Klinikken bestræber sig efter at sætte patienten i fokus og sætter en ære i god og ærlig kommunikation.  

Adresse: Ørestads Boulevard 61F, 2300 København S

TLF: +45 78 77 33 53

Hair by Hair

Hair by Hair tilbyder i samarbejde med nogle af verdens førende kirurger hårtransplantation Danmark og har mere end 3000 behandlinger bag sig. Desuden garanterer de at mindst 95% af de transplanterede hår vokser ud. Klinikken benytter FUE-teknikken og kan klare transplantationer på op til 4000 hår ad gangen.

Adresse: Strandvejen 124, 2900 Hellerup

TLF: +45 39 61 66 16

 

Medica Klinik 

Medica Klinik i Kolding tilbyder behandling af hårtab med den populære FUE-teknik i deres klinik, der også tilbyder andre former for skønhedsbehandling. Klinikken laver også denne type transplantation for at hjælpe mænd med at gro et mere fyldigt skæg.  

 

Adresse: Adelgade 14, 6000 Kolding
TLF: +45 75 53 49 99

VIGTIGT: Hårtransplantation er kirurgi og vi anbefaler altid at prøve andre metoder før man får lavet kirurgi da der er meget der kan gå galt. Her er to metoder der har vist gode resultater og vi anbefaler før du får lavet en hårtransplantation.

 

Hos os giver vi en oversigt over hvilken fue hårtransplantation du kan få i forskellige områder i Danmark og i udlandet. Tit får folk hårtransplantation lavet efter de har overvejet det i lang tid da for nogen er det ikke er en lille beslutning. Men faktisk hvis man vælger den rigtige læge er der meget få smerter og det er overstået hurtigt.

hårtransplantation

Hårtransplantation Danmark: Skab dig et overblik over mulighederne i pris og kvalitet.

Herunder har vi en forklaring for de enkle områder som er populære indenfor hårtransplantationer.

Hårtransplantation Tyrkiet
Hårtransplantation København
Hårtransplantation Århus
Hårtransplantation Aalborg
Hårtransplantation Odense

Hårtransplantation Pris
Hvad Koster en Hårtransplantation?

Denne hjemmeside er en guide for at hjælpe hvis man skal have fue hårtransplatation operation, vi vedhæfter ikke for diverse kirurg operationer. Man skal altid være påpasselig med at få en operation da der altid er risici involveret.

Her kan du finde yderligere mere information om mandlig hårtab fra en ekstern hjemmeside.

Hårtransplantation virker det?

Herunder deler vi erfaringer fra både mænd og kvinder der har har gået igennem næseoperation af øjenbryn og hovedbund. Vi viser de forskellige metoder som for eksempel grafts og laser.

Her er der en førstehånds oplevelse fra at gå igennem en næseoperation med efter behandling.

Mit hårtransplantation udnævnelse var planlagt til lørdag morgen kl 8:00. Jeg fik at vide at ankomme kl 7:45 til at tage sigaf nogle pre-op aktiviteter. En af teknikerne, Diana, mødte mig lige i tide til at tage nogle pre-op billeder, gennemgå demedicin, jeg havde fået, ændre i en kittel, osv. Ved 8:00 Dr. Williams hilste mig og vi begyndte at tegne i den foreslåedehårgrænsen. Det var det samme som vi havde gjort under mine tidligere høringer, men selvfølgelig denne gang var det foralvor han tog lidt længere tid at det lige højre. Jeg var tilfreds med hvad han foreslog.
Jeg ønskede og sørg for at min hårgrænse var ikke for lavt eller unaturligt, selv som barn jeg har haft en høj pande.

 

Det næste skridt var at gennemgå donor tæthed af forstørrelse. Jeg forventede en stor strimlen, da mit hår har altid værettynd. Jeg er en stor fyr med en stor noggin’, for at dække tilstrækkeligt fast ejendom havde vi været rettet mod 3000 grafts. Med min donor tæthed resulterede dette i en stribe ca 33cm (13″) lang, fra øre til øre. Jeg husker ikke hvor bredstribe var, men Dr. Williams var bekymret for minimering af ardannelse jeg tror ikke, det var meget bred.

 

Nåle må ikke genere mig, det ikke var et problem. Selvom jeg kan forstå, at nogle folk er bange for udsigten. For at væreærlig, var der nogle smerter involveret som de var nødt til at gøre flere injektioner at dulme mit hoved. Men smerten varmindre og meget midlertidig. Som det vil vise sig, var dette den eneste smerter forbundet med proceduren. Medsagsbehandling ud af den måde lagt jeg med forsiden nedad bordet lægen kunne begynde at fjerne donor strip. Jegvurderer det kun tog omkring 20-30 minutter eller deromkring, og det var helt et ikke emne. Med mit hoved følelsesløsfølte jeg intet. Selv kunne jeg høre nogle lyde, når han opskæring nær mine ører. Det ikke foruroligende, bare en underligoplevelse. Læge Williams bruger en trichophytic lukning med hæfteklammer.
Denne del af proceduren, syntes at meget hurtigt og nemt.
Nu var det tid til at afviklet i stolen og starte utal af bittesmå snit. Donorstriben havde givet 3335 grafts, men jeg kenderikke fordelingen af hvor mange enkelt, dobbelt eller tredobbelt follikulære enheder var der. Alt, hvad jeg havde at gøre forde næste par timer blev se en DVD film, mens lægen kom til at arbejde. Igen, dette var en total ikke-problem for mig. Jeghar aldrig følt nogen smerte eller ubehag.