Hårtransplantation Ishøj

Hårtransplantation Ishøj: De Bedste Kirurgi Klinikker

Her er vores guide til dig som er interesseret i at få en hårtransplantation i Ishøj. I denne guide fremhæver vi de forskellige klinikker i Ishøj og hvordan en hårtransplantation foregår og hvilke resultater der er opnået. Nogle af landets bedste hårtransplantation klinikker findes i Ishøj og mange har fået resultater der har ændret deres liv.fuehårtransplantation.dk

FUE hårtransplantation Procedure

Alle Follicular Unit Extraction (FUE) procedurerne er baseret på banebrydende robot FUE teknikker. Essensen af disse procedurer er, at håret er transplanteret ind i områdethalvskaldet som individuelle follikulære enheder (naturligt forekommende grupper af 1-4 hår), således at det vil se helt naturligt og være målbart som en hårtransplantation.
I robot FUE fjernes follikulære enheder direkte fra bagsiden og siderne af hovedbunden ved hjælp af robot teknikker til atminimere skader follikler.
Alle vores hår restaturering procedurer er udført under lokalbedøvelse. Hårtransplantation sessioner, der bruger tusindvis affollikulære enhed grafts kan tage en hel dag eller endda to på hinanden følgende dage; men medicin gives til at slappe dig af og tiden går hurtigt. For en del af proceduren, vil du blive tilbudt en film udvalg og kabeltv De fleste patienter vælgerat lytte til musik, se en film eller bare sludre med læge og personale.
Den misforståelse, at de fleste mennesker har af hårtransplantation er forbundet med utidssvarende plug teknikker, hvor patienter forlader kontoret med deres hoveder, pakket ind i bandager og har signifikant blødning og smerter. I modernefollikulære enhed hår transplantationer, patienter forlade kontoret med kun en hat og pandebånd og er i stand til at tage et brusebad og shampoo deres hår dagen efter operationen.

Proceduren

Når du ankommer til din hårtransplantation, begynder personalet ved at over aktiviteter for dagen. Den kirurgisksamtykkeerklæring, der var blevet sendt til dig er gennemgået og andet papirarbejde er afsluttet. Lægen gennemgår demål, der er blevet etableret og besvarer spørgsmål, du måtte have. Lægen vil grundigt igen trække hårgrænsen, der varmarkeret og fotograferet under din konsultation og vil tilføje andre markeringer for at yderligere afgrænse omfanget afproceduren. Du vil have en chance for at undersøge og drøfte dem, før du fortsætter. Lægen vil derefter tage høj kvalitetfotografier, der bliver en del af din faste helbredsjournal.
Sedativer er givet til at slappe af dig før starten af hår restaurering procedure, men du kan stadig fuldt beredskab hvis dukan lide. Du vil blive tilbudt en film udvalg og kabeltv De fleste patienter vælger at lytte til musik, se en film, chat, ellerbare slappe af.
Længden af din procedure vil afhænge af, om hvor mange follikulære enhed grafts kan transplanteres. Mindre sessionergenerelt tager en dag. Større FUE sessioner vil blive udført hinanden følgende dage.
Vi gør dette meget tekniske job i en venlig, afslappet stemning, din erfaring er behageligt og tiden går hurtigt. Du vilkunne tage en serie af pauser, toilettet, spise, eller bare for at bevæge sig rundt og strække. Mange af vores patienterfortæller os, at al den opmærksomhed, de har modtaget i hele deres procedure gjort erfaringen virkelig fornøjelig.  Ud over ekspertise i at udføre procedurerne, erpersonalet dygtige til at sikre komfort i vores patienter.
Vi tage store forholdsregler for at beskytte både vores patienter og os fra blod-født agenter under håret hårtransplantationprocedure. Vores patienter og personale er rutinemæssigt testet for HIV og hepatitis for alles sikkerhed og beskyttelseInstrumenter er enten steriliseret i en autoklave eller er disponibel.

Mere info:
Hårtransplantation Danmark